tirsdag 17. mars 2009

Halla balla

Idag har smertene forverret seg:-( bynte igår på de nye medisinene mine...så kanskje d har noe med d å gjerra?

På søndag så vi filmen nedstigningen...har sett den før men fader som e skvatt....stakars morten skalv jo:-( var 6 mann i den ene sofaen så følte meg iallefall trygg....satt mellom morten og Ooiii.....måtte trøste han litt stakar:-) Oh Silje hadde med seg hunden sin. Billy:-)..stakaren reagerte hver gang en av oss skvatt og d var itte akkurat lite:-p



R. Måtte opp kl 5 på mandag, han skulle på jobb i Kristiandsand igjen...stakar!

Så Thomas kom på besøk på kvelden!!vi så filmen chuck and larry...den e så skjønn den filmen:-) Han fortalte at Joey Cape skal ho konsert i april....e au vil:-( Snuffs.....
Men men itte noe å gjerra med d!! Måtte oxo ta ut 2 sting selv fra magen...d var litt grose!! Men arrene ble ganske bra:-) den ene ser ut som et dele tegn...dn i navlen ble litt skakk men men...kanskje e sku ha tatt hull i navlen bare for å dekke den?




I kveld kjem Karita en tur:-) vi har bestemt oss for å reise bort i helga...nå står d mellom Lillehammer og Bergen:-) så vi fe finne ut av d ikveld:-) blir sikkert gøy det!!! Skal sikkert se film/tv spes. paradise hotell:-) ja begge to elsker å se på det:-)
Ska innom jobben imårrå, har vurdert å spørre legen om å få aktiv sykemlding isteden for sykemlding! Blir kos å se alle igjen imårrå....kjenner at e gleder meg:-) Tenkte oxo på å klippe meg imårrå visst e fe time...hadde vert digg!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar