mandag 11. januar 2010

så var d på'en igjen:-) lenge siden nå.....

Gu....nå var det lenge siden e har skrevet her....
ble full stans pga litt forskjellige grunner men d ble så mye mas rundt k e skrev....
trudde hele vitsen med blogg var å kunne skrive d e ville...hm....
men men.... Har btw fått meg ei lite katt:-) Emma Cliffe!! Ho e nå 8 måneder gammel og e skam herlig!!!!


nå e d januar....snart lønning...d trengs sårt nå kan e love deg!!! Julen ble skam dyr:

reise
hotell
presanger
liverpool kamp
shopping


Var ganske interessant dagen før avreise... det snødde konstant...flere cm med snø og kaos på veiene....fikk jo litt angst over turen opp.... men alt gikk faktisk veldig bra! Var rimelig heldig med fly valget!! Ryan air og stansted var de eneste som var åpent fra norge og inn...ellers så var det forsinkelser, avlyste avganger osv! Flyet våres var faktisk tidlig ute:-)


men d var skam kos å være hjemme:-) fikk mini data og digikamera, og masse t bilen av mamma:-) 2 dag jul så var det å hoppe i bilen og kjøre opp t liverpool....Daniel sku kjøre....e og maren var mildt sagt nervøs...men takk og pris fikk e ansvar for kart lesing så vi kom oss fram, ellers så hadde vi havna nerri london!!
Det var stort å komme t anfield....og kampen mot wolves var bra og! 2-0:-)


satt på tredje rad i the kop, rett ved hjørnet!!!Kunne se alt:-p Veien var lang, dagen var for kort, og vi var itte hjemme før nermere 12, og alle sku reise dagen etter! Daniel og Maren sku reise kl 4 om mårran...så de fikk lite søvn! Takk og pris sku itte vi avgårde før nermere 9/10!!!














så var det hjem igjen og rett på jobb dagen etterpå....
men d ble hytte tur på tirsdagen, vi var en liten gjeng som reiste opp t Ovi's sin hytte i Erfjord. Det var skam kos! inntil alle andre kom....vi gikk fra 5 stykk t 17...i en hytte t 11:-p men alt gikk faktisk ganske bra...noen små problemer underveis som ikke trengs å nevnes her:-p



Her kjøre Ovi den kule "dingsen" (ja blond akkurat nå, kommer itte på k d hete!!!) Og stakars billy som ble tvunget ut i kulden....aking var greit helt t han ble kald....


Hehe...stakars billy!!!!!!!




Men aking og kjøring på "dingsen" var skam gøy, de to første dagene gikk skam fort. Hilde, IngerLise, Konti osv kom opp på onsdagen da var d endag mere tull og kos:-)
problemet var aat mange av gjengen drakk seg ut av sans og forsamling en dag for tidlig....hehe





Se på den daue gjengen...e d mulig?????



Så kom torsdag (nyttårsaften) når alle andre dukka opp... Vi gikk en liten lang tur ned t "butikken", og gutten sku hente oss... HAHA...de glemte oss ut, og vi måtte sitte i bagasjerommet opp t hyttaen:-p det var faktisk gøy:-) Disse e forresten god jentene mine!!!!!!!!


Nyttårs kvelden var gøy!!! De aller fleste koste seg, mens noen la seg litt tidlig!

Maten var skam god, men det som var problemet var at kjøkkenet var itte begregna t å lage pinnekjøtt med tilbehør t 17 stykk...så maten ble litt sein!!! Men d var skam godt!!!!! All Æren t NORDFJORDKJØTT og kokkene! How would we live without u????

Det var bare 2 timer igjen t lift off da alle var ferdig med maten, Og må forresten si kjempe bra t Hilde og Silje for pakke leken!!!!! Fikk masse gøy t barnehagen pga den:-p

Tru nok d var en del sure folk i og med d var ikke alle som fikk gave, og e fikk mange:-)





E var iallefall fornøyd!!!!!!!!!!!

Guttene hadde gått all in når d gjaldt fyrverkeri!! Masse masse masse fyrverkeri, og vi brukte itte engang alle kl 12!











IngerLise BTW hadde som nyttåsfortsett ifjord å ikke spise noe godteri i hele 2009! E e stolt å si at jenta mi klarte det, og ho hadde tatt med segg alt for mye godteri opp på hyttaen slik at når kl ble 12 så kunne ho spise seg dårlig på søtsaken....i starten kunne vi andre bare drømme om å få en av henne, men d gikk bare 2 min før e fikk lov....:-) hehe!!!!


Fikk oxo et lykt av mor t jul som vi måtte sende opp, faktisk den var bedre enn alle fyrverkeriene t sammen...syns vi kam bare kjøpe en hel hau av de t neste år! THANK U MUM!!!!!!!

det skjedde en god del på den hyttaen som ikke sømme seg å skrive her og en del bilder som kommer t å forbli på dataen, emn Richard og Morten tok seg et snøbad for så å dusje sammen etter på:-p
De e så skjønne.....men Morten hadde sår over hele kroppen der han hadde prøvd å stupe i snøen...noe han hadde glemt ut var at det var is på toppen av snøen:-p

De aller fleste reiste hjem dagen etter...mange dårlige/ leie/ trøtte folk....e kunne egentlig har tenkt meg oxo å reise hjem men vi ble en dag t...

Richard hadde kjøpt inn bingo! Det var gøy:-)

E vant ull sokker som e nå bruker hele veien!!! Richard var bingo vert:-)

Så var det bare å rydde og vaske opp etter en lang uke... så var det å komme seg hjem t pus som var skam gald for å se oss!! Har hatt litt dårlig samvittighet for henne i og med at vi forlot henne i jula for så å stikke av 2 dager etter på:-( men ho var så over kosette:-) god jenta mi d der!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar