torsdag 21. januar 2010

Torsdag.....

Nå har e hatt en laaaang dag! Første seinvakt på gud vet korr lenge!!!

Var kos på forening på tirsdag! har savna jentene mine, har snakka mere om turen til Rotterdam for å besøke Ingerlise! Håper d blir!!!!


ble ganske seint t slutt da....var dautrøtt og sovna på flekken når e kom hjem:-p

Igår var e og Karita på shopping og kino! Var og så The imaginarium of doctor Parnassus...Den filmen som var den siste til Heath Ledger! var rart å se han i en film som nettopp har komt ut! De måtte jo sette inn andre skuespillere for å gjerra den ferdig ettersom han døde før den var ferdig! Men måten de gjorde det på var genialt! E elska filmen, men ambefaler den itte t folk som e bare ut etter billig enkel underholdning! For den e rar, på en god måte:-p Idag var d gøy på jobb, energien var itte på sitt beste men e yta så mye e kunne, pluss litt t.... Men fikk spørsmål av the boss om e kunne hjelpe t i søste barnehagen som e nærmere meg fram til sommeren.... Sa ja, men håper at visst e angre at e kan komme tbake igjen før sommeren....kommer t å savne folka så utrolig mye:-( Og barna!!!!!!!!! snuffs...men e elsker utfordringer så dette kan bli spennende!!!!

På vei hjem måtte e sløse litt tid i sentrum i og med at ferja korisponderte itte med bussen min :-/ typisk d!!! Men da fikk e kjøpt meg noen kule trenings sko så e e fornøyd:-)

Lekre eller????

Fikk oxo pakken min idag:-) tape on hair:-) eller hairweft! Det er rett og slett hår med tape som tapes på ditt eget hår! Mye bedre for håret enn de aller fleste metodene...og ja e har prøvd de andre!!! Eneste som e liker utenom e clip on, men d e itte alti tid om morningen t å gjerra det!


det kommer i en bunke som dette og tapen ligge på remsene slik som den nede! Du bruker dobbelt på der du ska ha de slik at det blir tape mot tape...det blir mer fyldig og limen blir bedre!

Det tok med 45 min å sette på alt, og når har e en full head med dette! Greit nok clip on tar 3 min, men andre faste extensions tar myyyyye lengere tid...prøvde microloop...det tok 2 timer minste og d var en half head!

Veldig fornøyd med resultatet, så kommer t å bruke dette igjen!!!!


Gud e har savna å ha langt hår! Blir noe helt annet med en gang!!!!! Kan itte gjerra så mye med det andre:-p hehe....
jaja, nå blir det bones:-) snakkes imårrå!!!!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar