søndag 4. april 2010

Påske - England

 

 

Da var e i england hos mamma og pappa…

de siste par dagene har vi gjort ganske lite…deilig:-) Vi hadde påskemiddag her idag, vi henta bestefar i 11 tia så ble e med far t pub’en. Middagen var ok, var lam og d e e itte så  voldsomt glad i:-p

Igår var vi i Leamington, bokhandel rett og slett:-) elske waterstones men typisk nok hadde de ikke den enste boka e hadde faktsik lyst på så på trass kjøpte e 6 andre….hm….koss ska e få med de hjem? de veie en tonn og ryanair e itte snille på kiloene:-( fe nesten lese noen før e reise hjem!!!

Imårrå har e fått mor t å rydde ut kjøkkenet….de samle på alt..og da mene e ALT!!! Vanlige folk har e skuff der alt de egentlig itte trenge men nekte å kaste i “tilfelle”. Mine foreldre har hele rom!!!!! Men men. dette ska e fikse!!!!

Fredag var vi å så Alice in wonderland…ja e har sett den før men e elska filmen så kunne godt se dn igjen! Sammy var oxo med og begge elska filmen..kom itte som noe sjokk men:-)

Nå e d legge tid, har faktisk gått kveldstur med mor hver kveld…må jo nesten det, vi spise så mye drit atte…men vi har faktisk vært litt flinke med å ha frukt og grønnsaker på kvelden!!!!Muahahahaha:-)

Natta

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar